Designa ditt liv med Konmari - life changing magic

Rensa ut - köpa nytt?
Nej självklart inte.
 
Det här är inte en sån typ av rensningsteknik som kör med "en ut, en in"-metoden och tacka gudarna för det. Never works.

Det handlar om att behålla det som ger dig energi.
 
De flesta människor brukar känna av att de inte alls vill köpa något nytt, vilket är helt fantastiskt för detta galna konsumtionssamhälle. En del personer har blivit myckrte bättre på att verkligen köpa bara det som spark joy.
 
Imorgon kommer ett sponsrat inlägg från Zalando med inspiration på vårkläder. Det kommer att vara adlinks och jag råder dig att inte klicka på en enda av dessa länkar unless du har rensat ut, iallafall din garderob i kategorierna kläder, skor, smycken och accessoarer. När du har gjort det, och upplever att något av det som finns i morgondagens inlägg spark joy, alltså glittar.
 
 
Efter-bild från senaste garderobsrensningen. Enligt feng shui ska man hänga kläderna i färgordning, enligt KonMari ska man helst vika kläderna, men hänger du de så ska du hänga de i storleksordning med kortaste kläderna längst till höger, för att det, enligt henne, ger dig mer energi. Men för all del, prova att hänga kortast från vänster och känn efter själv om du märker skillnad.
 
 
Eftersom att jag, vid det tillfälle jag skriver detta, inte har påbörjat min garderobsrensning för denna gång (tre månader sen sist), så har jag självklart inte klickat hem något av dessa. Egentligen vill jag inte rekommendera något jag själv inte provat, däremot gillar jag Zalando mer nu då det är fri frakt och fri retur. Big up för den!