Designa ditt liv med Konmari - life changing magic

När något kärt rensas bort. . .
Hej vänner!

Idag har jag rensat tekniken ni såg i förra inlägget (bild kommer senare).

Jag rensade bort något kärt, nämligen min keyboard. Min tanke med den har varit att lära mig spela på den, då jag SÅ länge velat lära mig spela piano. Jag sjunger ju lite så det hade varit så magiskt att kunna spela också. Jag har drömt om det så länge men aldrig fått till det med pianokurser så jag var ÖVERLYCKLIG när jag fick möjlighet att överta denna från min brorsa, och jag hade så stora förhoppningar på att jag ÄNTLIGEN skulle hitta tillbaka till musiken, slukas upp och bli en sån där som satt och plinkade på pianot hela dagarna.

Varför jag rensar bort den är för att den bara står och ger mig ångest. Jag övertog den efter min bror, har inte fått igång den, den saknar nån sladd, och kommer mig liksom aldrig för att sätta igång lärandet och spelandet. Vilket bidrar till en oskön känsla i magen, till skillnad från när jag håller i min podcastmikrofon, som inte Heller används asmycket just nu, men som verkligen bidrar till en lustfylld känsla i magen.


Jag funderade länge och väl med keyborden (misstag nummer ett, jag ska inte tänka bara känna) och det avgjordes när jag märkte hur olika magen kändes när jag fokuserade på den vs något som spark joy. 

Tuffa beslut men jag är övertygad om att när något åker ut så levereras något nytt. Det brukar vara så när jag rensar. Har blivit erbjuden allt från en bil, skåp, cykel, produkter- ja allt möjligt. Och ja, jag är övertygad om att det har med energi att göra och att rensningen frigör det som behövs. 
Det här är ju för övrigt ingen ilandsproblem men du som rensar VET att rensningen lätt blir känslomässig och att det ibland känns som att prylarna är en förlängning av sig själv, och att det med vissa grejer känns som att kapa ett finger (eller, jag har aldrig kapat ett finger så vet inte hur det känns, men du fattar). Det påminner mig dock, att om det är jobbigt för mig att rensa ut en PRYL ur mitt hem, så är det exakt det jag måste göra. Jag vill ju inte styras av PRYLAR liksom.

Har du släppt taget om något som varit riktigt svårt att släppa taget om?