Designa ditt liv med Konmari - life changing magic

Blir vi någonsin klara?
Hej kompis!
Jag har den senaste veckan sett en del inlägg på insta om att "bli klar" med sin konmari-rensning. Jag tror att det är olika för alla, men för min del så ser jag det nog som att jag alrig kommer bli "klar". Och jag vet i ärlighetens namn inte om jag vill det heller, jag älskar ju att rensa!
 
Att rensa enligt konmari-metoden är ju att påbörja en stooooor resa inom personlig utveckling. Det handlar ju inte bara om att rensa prylar på det sätt du tidigare gjort, det handlar om att designa om sitt liv, vilket du som rensar eller följer bloggen har förstått vid det här laget. Vissa blir eller känner sig säkert klara. Jag själv märker att jag behöver ta en titt i mina lådor och skåp då det säkerligen kommer in prylar och annat som inte glittrar, så då får man köra en rensning till. Kanske gjorde jag det inte "tillräckligt bra" förra gången.
 
Men jag tror på att det är en process. Och jag älskar den processen, eftersom att den sprider sig till andra områden i livet. Konmariandet har verkligen bidragit till att jag KÄNNER efter mer i andra områden. Att jag har börjat välja mig, prioritera mig och ta ansvar över mig själv och mitt mående på ett helt annat sätt.
Hur är konmariprocessen för dig?