Designa ditt liv med Konmari - life changing magic

KonMari - KOMONO; Kontor, spel och verktyg!
Hej kompisar!
 
Nu är jag hemma, back on track - och killen är borta. Inte för att DET är roligt, dock tycker jag att det är rätt skönt att rensa när jag är själv, så ni passar jag på!
 
Idag tänkte jag hinna med en del olika kategorier. Eftersom att jag rensat denna kategori rätt bra i min förra KonMari-rensning så är det inte supermycket att rensa just nu.
 
Pärmar, mappar, spel, tejp, pennor - ja, helt vanliga kontorsprylar!
 
Så det jag ska göra nu är att känna efter vad som spark joy, prova alla pennor och också känna efter vilka pennor jag vill ha kvar. Eftersom att jag tidigare har rensat papper och har de i mappar, och hela tiden tränar på att ta tag i de som ska vara kvar, så behövs inga pärmar. Regeln är ju att det inte ska finnas ett enda papper, och när jag väl verkligen behöver ett papper som jag har sparat så finns det ju en särskild kategori där just alla såna papper finns.
 
Och, by the way! Nu har jag lagt ut alla mina böcker till försäljning, de finns på BOKBÖRSEN, så det kan du kika på HÄR. (Ej samarbete). Om du vill få en mer bildlig överblick av böckerna så kan du kolla på min Facebookprofil HÄR  (det funkar även om vi inte är vänner).