Designa ditt liv med Konmari - life changing magic

KonMari - KOMONO; handdukar
Hej you guys!
 
Idag har jag kört nagellack! Shit pommes, har typ inga eftersom att jag har gjort naglarna i flera år. Nu har jag slutat göra naglarna en period och vill därför ha lack som håller, funkar och som spark joy.
 
Vill också påminna dig som vill KonMaria NUNUNU att hänga med på eventet "Klar med Konmari till midsommar" som Facebookgruppen KonMari Sverige anordnar. Här finns eventet: https://www.facebook.com/events/1547866055320433/
 
OBS! Kan vara så att du behöver vara med i Facebookgruppen för att se eventet, den hittar du här: https://www.facebook.com/groups/Konmarisverige/
 
Och JO, du hinner! Om du kör på och verkligen prioriterar tid till det. YOU CAN DO IT!
 
Hur som helst, här är mina nagellack.
Japp, endast dessa fyra skulle jag konmaria.
 
Dessa blev kvar.
 
Och dessa fick gå.
 
Superfina och jag upplever att de inte håller den kvalité jag önskar, och så blir jag inte superglad av färgerna även om de är fina. Kan vara så att det blir mycket finare med baslack och topplack och det har jag inte idag så jag valde att känna efter utifrån vad jag har idag och vad jag faktiskt känner kring färgerna. Jag blir helt enkelt gladare av lack som håller och vars färger attraherar mig mer :) 
 
Nästkommande kategorier enligt eventet jag skrev om ovan är:
- Hårprodukter (fönar, plattänger, hårsnoddar, borstar, sprayer etc.)
- Hudvårdsprodukter
- Badprodukter/duschprodukter
- Tvål
- Tandvårdsprodukter
- Sanitetsprodukter
- Pincetter, nagelklippar etc. (hjälpmedel)
- (Sänglinne?)
- Klädrengöringsartiklar
- Torkställning/klädnypor etc.
- Fläckborttagningsmedel, sköljmedel, tvättmedel etc. 
- Golvvårdsprodukter
- Borstar, trasor, fönsterdukar, fönsterrakor
 
En del av detta har jag ju redan konmariat och bakat in i de andra kategorierna, så jag får se vad det blir i nästa inlägg. Troligtvis hårprodukter i form av plattänger, locktänger osv, därefter golvvårdsprodukter och sen borstar, trasor, fönsterdukar. SÅ sexigt!