Designa ditt liv med Konmari - life changing magic

KonMari - KOMONO; hygienartiklar&hudvård
Hej guys! 
OBS! Det här inlägget kommer att innehålla länkar till olika sajter. Det är EJ SAMARBETE med dessa sajter, det vill säga att jag inte får betalt för att länka dit utan gör det av helt fri vilja.
 
Idag blir det värsta bonanzan, jag har nämligen KMat hygienartiklar, hårprodukter och hudvård! Under dagen kommer ni att kunna läsa om allt. 
 
Men vi börjar med något så tråkigt som hygienartiklar. Och det lite roligare; hudvård.
 
Såhär såg det ut innan.
Här ser du allt i en stor blandning. Vissa "förnödenheter", t.ex. linsvätska och öronpinnar, och visst lyx, som YTTERLIGARE en Rituals-produkt till exempel.
 
Det som var grejen är handlade mycket om vad som glittrade för mig, men samtidigt märkte jag att jag använde huvudet också. Typ, "men behöver jag verkligen YTTERLIGARE en sminkrengöring?!". Och nej, det är klart jag inte gör, samtidigt som jag ju gärna vill behålla produkten om den är nice och om jag tycker att det känns lyxigt, vilket jag tycker att det gör med många hudvårdsprodukter som jag inte ens använder🤣.
 
SAMTIDIGT som jag ju gör detta för att jag verkligen vill banta ner min konsumtion (inte köpandet utan användandet och havandet. Ej köpandet pga har inte köpt en en enda hudvårdsprodukt av detta) och liksom bara ha EN. För jag är helt säker på att det kommer att komma ett gäng ytterligare produkter innan jag ens är klar med den jag redan har.
 
Har ni ibland också känslan av att ni bara vill använda en produkt så mycket som möjligt bara för att den ska ta slut och du kan få börja på/köpa nästa som är mycket finare eller bättre? :p. En tankevurpa jag hamnar i sällan, men ibland.
 
Såhär ser det ut efter.
De supercharmiga hygienartiklarna aka förnödenheter
 
 
 
Hudvården som blev kvar. Det roliga är att inget av detta har jag köpt själv. DET är intressant. 
 
 
Det var SÅ länge sen jag köpte en skönhetsprodukt. Jag har liksom egentligen ingen favorit och eftersom att det ändå verkar dyka in produkter så testar jag gärna nya, och har alltid att byta med. 
 
 
Vi börjar från höger:
- NIVEA fick jag som provprodukt från Buzzador, den skall jag recensera och utvärdera. Vill du också få gratis produkter från Buzzador? Skriv din email i kommentarerna så skickar jag en inbjudan (jag behåller kommentaren med din mail anonymt såklart). EJ SAMARBETE
- Cetaphil-produkterna fick jag från Smartson. De ska jag också testa och utvärdera. Vill du också testa prylar, så anmäl dig till Smartson HÄR. EJ SAMARBETE
- Indy beauty, ansiktsmask. Fick jag från min senaste Glossybox (julklapp från killen). Jag älskar Glossybox och att åf paket varje månad, även om jag tycker att de borde bli bättre på att ta feedback samt våra kundrelationen mer. De har för många som klagar öppet och inte är nöjda. Ah, jag har mycket att säga men den dag de ber mig att utveckla sitt företag och hantera och vårda sina kunder bättre, den dagen tar jag betalt för ;). Hur som helst så gillar jag Glossybox som idé och är du också sugen på en Glossybox så kika in HÄR.
- Produkterna från Rosenserien, Maria Åkerberg och Gilda har jag fått när jag har jobbat som reporter på Acadermiamässan, en stor skönhetsmässa. Då har jag fått pressprover att testa och utvärdera, samt intervjua bolagen. Himla kul att upptäcka allt nytt!
-Ritualsprodukterna har jag fått i en julkalender från Rituals. En riktigt bra julkalender med både stora och små produkter, rekommenderar den till i jul!
 
Dessa produkter styr sin kos vidare.
En enda produkt av dessa har jag köpt själv, den stora blåa hiskeliga  "after sun"-moist.
 
Dessa produkter är SKITBRA, i kid you not. Dessa kan jag verkligen rekommendera. Och de glittrar inte för mig. Precis som de andra produkterna så har jag vunnit i goodiebags samt fått på mässor eller via testsajter. Dessa produkter är antingen helt oanvända eller använda nån gång, vilket gör de perfekta att kunna ge bort till andra som vill ha. Jag har ju något som jag kallar GIVEAWAYDAY där jag en gång i veckan ger bort något. Dessa är utmärkta exempel på såna gåvor!
 
Långt inlägg, nästa gång kör vi HÅRPRODUKTER!
 
Hur går det med ditt KonMariande?