Designa ditt liv med Konmari - life changing magic

KonMari - SKOR
Hej kompisar!
 
Nu har jag rensat (eller behållt de som spark joy) skorna!
 
Detta är alla mina skor
 
 
 
 
Det var ingen lätt match,  jag intellektualiserade mycket. Har rensat de tidigare och har inte så många skor kvar så det är lätt att gå upp i huvudet och tänka "men behöver jag verkligen de där, när ska jag använda de, jag har ju inte använt de på länge, kommer jag verkligen kunna gå i de klackarna" OCH. SÅ. VIDARE.
 
Så även fast jag tränar på att vara hård mit mig själv och göra exakt så som det står i boken (KÄNNA och inte tänka) så valde jag faktiskt att gå upp lite i huvudet idag.
 
Dessa trodde jag att jag rent intellektuellt att jag skulle rensa bort men när jag tog upp och höll de så började jag le. Tänker att det är ett bra tecken.
 
 
 
Dessa ovan var de som blev kvar...
 
 
 
Och dessa var de som kändes sentimentala men som jag inte kunde besluta om direkt. Så jag gjorde det man INTE ska: jag provade skorna, började tänka på "vilka kläder kan jag använda dessa skor till?" och så vidare.
 
Slutresultatet blev iallafall att dessa rök:
 
 
Ja, ni ser. Jag ändrade mig om mjukisarna. Så nu ligger dessa i min SÄLJ-låda! De fina bruna skorna i mitten älskar jag verkligen och jag tycker att de är sååå fina. De är otroligt sköna på också, och trots att jag haft de i flera år så har de typ bara stått.  Ibland i garderoben, ibland som dekoration. Så ja, jag intellektualiserade väl bort de lite OCH de doesen´t spark joy för mig.
 
Jag behöll förresten de gröna också.
 
 
Det här med skor är SÅ svårt för mig, enda sen jag var liten har jag haft problem med att hitta skor som jag  tycker känns bekväma. Och för att inte tala om skor med klackar! Jag går ju sällan i klackar och gör jag det så är de låga. Tror ni att det finns ett stort utbud av sköna och snygga skor med låga klackar? Nej. Så det blir väldigt sentimentalt och frustrerande.
 
Nästa kategori blir smycken eller väskor, stay tuned!