Designa ditt liv med Konmari - life changing magic

VÄSKOR SÄLJES
Hej kompis!
 
Igår skrev jag ju om mina kära väskor som jag valde att behålla, och mina kära väskor som jag väljer att sälja. Om du är intresserad av någon av väskorna så skriv i kommentarsfältet så återkommar jag med pris. Allt kan skickas och mottagaren betalar frakt.
 
Allt ska bort!
 
 
 
Först ut är denna väska från Michael Kors. Äkta såklart och original prislapp finns i väskan. Inget kvitto. Inköpsställe finns. 
Axelremsväskan sitter på och förblir på, om du inte vet något magiskt sätt att ta bort den på.
 
 
 
Detta spänne går också att ta bort
 
 
Näst på tur är denna raring, min allra första märkesväska som jag köpte i L.A i en Michael Kors-butik för mina hårt förvärvade pengar. Jag hade varit sugen på Michael Kors så lääänge så lyckan var total! Nu tror jag att den har tjänat det syftet.
Perfekt för denna är att min bärbara dator går i! Modell senaste MAC. Jag vet inte varför den guldiga skylten ser blurrig ut, det är det iallafall inte på riktigt.
 
Det som är bra med detta material är att det går att använda vid sommar, vinter, höst, vår och regn. Det är väldigt slitstarkt och jag valde det just därför. Jag ville inte gå och behöva skydda väskan från alla väder. Den klarar Sverige bra helt enkelt!
 
 
Nästa väska är denna beiga typ helt oanvända, fina från H&M. Med "typ oanvänd" menar jag att jag kan ha använt den nån gång.
 
 
 
Superfina stenar och nitdetaljer!
 
 
Den sista väskan ut för denna gång är denna stora skönhet från Calvin Klein.
Axelremsväska som du även kan bära i handen.
 
Evnetuellt kan du ta bort själva axelremmen. Jag försökte och den satt hårt, vågade inte ta i för mycket. Eventuellt behövde man skruva bort den. Jag har använt den som den är men även denna är nästan oanvänd.