Designa ditt liv med Konmari - life changing magic

Visualisera ditt drömhem!
Hej!
 
Innan du börjar KonMaria så är första uppgiften att ta reda på hur ditt drömhem ser ut.
Visualisera, skriv, googla inspirationsbilder.
 
Hur vill du (inte "hur är det möjligt"):
-att ditt hem, din kraftplats, ska se ut när du är klar?
-Hur vill du KÄNNA dig?
-Hur vill du må?
-Vad är syftet med att bara ha saker som ger dig energi?
-Vad kommer skillnaden i ditt liv bli?
 
Det jag tycker är viktigt är att du inte tänker "hur vill jag att det ska se ut med hjälp av det jag vet idag" utan dröm dig bort. Du kanske inte ens vill bo där du bor? Du kanske inte ens vill bo i det land du bor? Det viktigaste är att det ska ge dig energi och att du uppnår känslan av hur du vill att det ska vara.
 
En ledtråd till när vi är där i sinnet,
är när det pirrar i kroppen, du kanske ler, hjärtat dunkar lite extra och du kanske till och med svettas eller får det där härliga pirret i magen. Det är som en ledstjärna på att det är rätt (även om hjärnan troligtvis kommer att komma med en rad invändningar).
 
Don´t worry, en guide och ett exakt tillvägagånssätt hittar du i boken så ingen ko på isen om du känner att du inte fått tillräckligt med information här.
 
Jag har gjort detta två gånger och det brukar alltid resultera i samma sak; en plats där jag kan hämta energi och kraft, en plats som är harmonisk, lugn, ren, lyxig. Jag vill skapa ett hem som servar mig och min energi, som ger mig "gratis energi" som jag brukar säga. 
 
Det här var vad som kokades ner för mig nu när jag gjorde denna övning ännu en gång
 
Imorgon kommer ni att få den nakna och opolerade (och ostädade) sanningen på hur mitt sovrum ser ut exakt just nu, och jag gör en tvärtomare och idag börjar med hur jag ville att det skulle se ut när jag för ca ett halvår sen satt och gjorde visionboard.
 
Denna hänger precis vid entrén till sovrummet
 
Jag älskar känslan av hotell, känslan av lyx, ombonat. Och det går att få till med rätt små medel. I dagsläget ser det verkligen INTE ut såhär, det ska ni få se imorgon 😅.
 
 
Hur går det för DIG? Har du skapat ditt drömhem? 
Om du har det, hur började du? Om du inte har det, vad står i vägen för dig idag?