Designa ditt liv med Konmari - life changing magic

Ett lättare och rikare liv? Mina bästa tips!
Hej! VARMT välkommen till min blogg där jag låter er ta del av min "rensningsresa" som är en del i att designa mitt eget liv, med resultat som mer flow, mer harmoni och njutning, och såklart; mer energi och pengar!
 
Är du också sugen på att ta dig an hösten och skapa ett rikare och lättare liv? Det gör du enkelt med KonMari-metoden! En rensningsteknik helt unik i sitt slag, som till skillnad från alla andra rensnings- och förvaringstekniker helt unnar dig att KÄNNA efter när du rensar, istället för att använda nån "häng alla skjortor bak- och fram" som du säkert hört talas om.
 
Men PSST! Du som har börjat med KonMari-metoden eller rensat klart, vet ju att denna teknik inte bara gör skillnad och bidrar när det gäller ditt hem, utan i ALLA områden av ditt liv. UNDERBART!
 
 
Om du inte alls är insatt i konmari-metoden som tagit världen med storm, så läs gärna HÄR först.
 
För helt ärligt, som Marie Kondo själv säger; förvaring är inte ett problem, det är dina saker som är. Det är ett resultat som jag verkligen skriver under på. Så många tomma lådor och garderober vi har här hemma nu!
 
Tekniken går ut på att känna efter vad som ger dig energi, istället för att fokusera på vad du ska rensa bort. Är du med på skillnaden?  Vi tar det igen: "...känna efter vad som ger dig energi, istället för att fokusera på vad du ska rensa bort."
 
När jag fick frågan om att skriva ner tre mina bästa tips för att rensa med Konmari-metoden så tänkte jag; Bara TRE?! Hur ska det gå, jag vill ju förklara ALLT! Så det blev fem tips, och en låååång utläggning och resonemang kring tipsen kommer i nästa inlägg. Jag är ju en talker, att skriva kort och koncist är en utmaning för mig därför har jag delat upp det, haha.
 
Mina fem bästa tips för att göra sin konmari-rensning och skapa en miljö, och framförallt ett LIV med energi och flow är:
  1. Köp boken (eller läs dig till informationen som finns om tekniken, sätt dig in i den)
  2. Skapa en målbild
  3. Följ strukturen + planera in dina rensningar
  4. KÄNN efter i magen/hjärtat/själen, och våga lyssna
  5. Våga vara tuff mot dig själv
 
I det HÄR mycket längre inlägget utvecklar jag mina resonemang kring tipsen OCH ger dig en bonus; SÅ GJORDE JAG! där jag delar med mig av min resa på ett djupare och mer naket (nej, inte naket på DET sättet snuskhummer!) sätt.
 
Målbild? Det här badrummet är så långt ifrån mitt badrum man kan komma, men wow vad det ger mig en känsla av energi!
Vad är DINA bästa KonMari-tips? Vad funkar bäst för dig när du rensar?