Designa ditt liv med Konmari - life changing magic

KonMari - KOMONO; Speglar!
Hej kompisar! 
Att rensa dekorationsprylarna är ett projekt i sig, och jag ska inte säga att det känns inspirerande. Det känns för mig som ett oöverstigligt berg, OCH då är det verkligen tur att jag har målbilden! Jag har nu känt efter och kollat igenom vilka speglar jag vill behålla och guess what - sparar allt!
Denna fina spegel som dök in som ett erbjudande från min killes syrra. Den glittrar sååå mycket för mig och jag blir glad varje gång jag ser den!
 
 Ursäkta på förhand för den suddiga bilden! Plus, jag bjuder på den röriga klädställningen som reflekteras i spegeln, haha.  
Denna spegel älskar jag också, den känns SÅ lyxig för mig! Den är från IKEA och jag köpte den i ett projekt i en kurs där jag skulle hitta sätt att dubbla mina pengar, så jag köpte den i syfte att sälja den för det dubbla. Spoiler alert; jag behöll den. 
 Här har vi nästa spegel, också från IKEA och den hänger på dörren till sovrummet. 
Så extremt skönt att bara hänga upp och slippa spika upp en spegen, och sååå skönt att den inte tar någon plats i sovrummet - och perfekt att ha något att direkt kolla sig i när jag provar outfits i sovrummet.
 
Den sista spegeln som känns mer som en renoveringsfråga.
Här har vi spegeln i badrummet. 
Och det är ju faktiskt inte bara en spegel, utan en hylla också. Glittrar den? Ja, funktionen glittrar verkligen! Sen kan jag känna att jag vill ha en ny snyggare spegelhylla, och det är ett annat projekt som inte prioriteras riktigt nu.
 
Hur går det med ditt konmariande? Vilken kategori är du på?
 
Kram!
/Carro