Designa ditt liv med Konmari - life changing magic

Blir du överväldigad av alla kläder?
Hej kompis!
Du har läst boken. Du har gjort din målbild. Du har dina varför. Du har plockat fram kläderna. Du står framför kläderna. Det blir kortslutning i din hjärna och du blir handlingsförlamad. Du tycks inte veta in eller ut längre.
Från min rensning för ca ett år sen!
 
Don´t you worry, dont you worry child! Det finns en lösning! När jag satt sådär handlingsförlamad och ba "wtf gör jag nu?!" så började jag med de plagg som jag VISSTE skulle vara kvar eller bort. De som var enkla för mig. Alla där jag kände mig osäker la jag på paus. När jag sen hade rensat och behållt de jag verkligen visste gav mig energi, så hade jag tränat upp min "sparkförmåga" så att det var lätt för mig att känna efter gällande de pausade kläderna också. Jag gjorde såklart detta under ett och samma tillfälle, det går snabbt när vi väl tränar på att KÄNNA efter.
Kass bild men här ser ni efter-resultatet.
Nu nämner även Marie Kondo i sin tv-serie att det är ett lättare steg att ta till om man inte bara kan plocka upp ett plagg och välja, men har inte sett att hon skrivit något i boken om det så jag blev så glad nu när hon gav små tekniker kring det.
 
Vad i metoden har känts lättast för dig?